Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Casco Biztosítások képes leírás - Skoda.tlap.hu
részletek »

Casco Biztosítások - Skoda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Casco Biztosítások
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aegon

Aegon

Aegon Az Ön pénztárcájának is megfelelő CASCO biztosítást most percek alatt megkötheti! CASCO kalkulátor programunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, hogy az Ön autójára milyen CASCO csomagokat tudunk kínálni. CASCO ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy különböző szolgáltatásokat tartalmazva figyelemmel legyünk anyagi lehetőségeire is. - használt, új és finanszírozott járműre is - CASCO gyermek kedvezmény - CASCO limit kedvezmény - választható csomagok (törés CASCO, lopás CASCO)

Allianz

Allianz

Allianz Allianz Casco biztosítás. Az Allianz Casco biztosítás személyre szabott megoldást kínál minden gépjármű tulajdonosnak függetlenül attól, hogy töréstől, lopástól vagy elemi károktól tart leginkább. Casco Biztosítás.

Biztosítást Olcsón!

Biztosítást Olcsón!

1984-óta foglalkozom biztosítással. Legyen az lakásbiztosítás, casco, kötelező-biztosítás, baleset biztosítás a Biztosítás a szakterületem. Ügyfeleimet magánszemélyek, valamint kis és középvállalkozók alkotják. Kifejezetten igényfelmérés alapján dolgozom, nem sózok Önre használhatatlan, drága, felesleges termékeket! Ár-minőség arányban keresem a legmegfelelőbb megoldást, ebben valamennyi biztosítótársaság szakemberei segítségemre vannak. Szerződéseiket karban tartom, évente felülvizsgálom és aktualizálom. Azért választottam az alkusz pozíciót szakmán belül, mert így több biztosítótársaság termék kínálatából tudom kiválasztani a legmegfelelőbbet ügyfeleim részére. Nem mindegy, hogy azonos feltételekkel milyen árban tudom nyújtani a megfelelő védelmet, az alkusz alkudik- Önnek, Önért.

Genertel

Genertel

Casco információk. Miért érdemes casco biztosítását a Genertelnél megkötnie? Számos érvünk van! Casco biztosítás díjszámítás - A kedvezményes díjak magasabb minőségű szolgáltatási tartalommal párosulnak. - Egyszerű, és gyors ügyintézés interneten és telefonon kötésre és kárügyintézésre egyaránt - A Genertel casco finanszírozott autókra is megköthető! Most még előnyösebben köthet a Genertelnél casco biztosítást! - Elengedjük az autóján megtalálható egyes extrák (automata sebességváltó, xenon lámpa, könnyűfém keréktárcsa, dobozos felépítmény) miatt felszámítandó összes kiegészítő díjat - A fentieken túl rendkívüli akciónk keretében most további 10% kedvezményt adunk. - Amennyiben meglévő biztosítása mellé köti meg a Genertel Casco biztosítást, vagy most együtt-köti kötelezőjével, akkor 15%-os többszerződéses kedvezményt adunk!

Teljes körű casco biztosítás

Teljes körű casco biztosítás

A Casco a mások által nekünk okozott károkat és a saját járműben okozott károkat egyaránt téríti. Egy baleset esetén az autó komolyan megsérülhet, ilyen esetben a javítási költségek óriási terhet rónak a tulajdonos vállára. A Casco biztosítás fedezetet nyújt törésre, lopásra, elemi károkra, üvegtörésre, ezzel az összes lehetséges sérülési fajtát lefedve. A Casco által nyújtott védelem egész Európára kiterjed, így a külföldön tett látogatásai során felmerülő károk ellen is védi a Casco-ja. A biztosítás kiegészítőkkel szabható személyre. Választhat például a hibás tankolás védelem, a műszaki hiba assistance szolgáltatás és ezeken kívül még 11 másik hasznos kiegészítő közül.

Tuti menü