Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ceglédi - Gumikell [3. oldal]
részletek »

Skoda képes leírás: Ceglédi - Gumikell [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 131 db
Ceglédi Autóház

Ceglédi Autóház

2003. 01. 01. a kereskedésünk életének meghatározó időpontja, mivel a tulajdonosváltozás a cég jövőjére nézve meghatározó, s a tervek megvalósulása esetén újjáéledését jelenti a szunnyadó területnek. A Škoda hosszútávon vonzó márkája mamár mind a középkategóriának, de a Superb révén a prémium szegmensben is keresett. A cég új tulajdonosai, a Mentes RT. tagjai között a korábbi, nagy hagyományokkal rendelkező Mentes és Társai Škoda márkakereskedő is megtalálható. A cég több mint 10 éve márkakereskedője a Škoda márkának, így tapasztalatai óriásiak, melyet a többszöri "Év Škoda márkakereskedője" valamint a Škoda gyár által adományozott "LEX best dealer" elismerések is bizonyítanak. 2003. novemberében első lépésként új, otthonosabb Škoda bemutatótermet került kialakításra. 2004-ben következő lépésként a korábbi bemutató-terem átalakításával, egy minden igénynek megfelelő Volkswagen bemutató-terem készült el. A szervíz háttér műszaki fejlesztése révén a Škoda mellett a Volkswagen márka márkaszervize is lett. A személygépkocsik mellett egy újabb márkaként a Weltautó használt autó értékesítéssel bővült tevékenységünk.

Chiptuner Kft. | Chiptuning

Chiptuner Kft. | Chiptuning

A Chiptuner Kft. fő profilja a chiptuning, motoroptimalizálás. Minden autóra egyedileg készítünk tuningot, figyelembe véve a motorvezérlő egység adta lehetőségekeket, valamint az ügyfél kívánságait. Standard chiptuning mellet készítünk egyedi verseny szoftvereket átalakított autókra, valamint vállaljuk a részecskeszűrő szoftveres kiiktatását is.

Csabaautóház

Csabaautóház

A Csaba Autóház Kft. 2002. májusában nyitotta meg kapuit az érdeklődők felé. Az újonnan épült Škoda szalon és márkaszerviz a legújabb Škoda arculatnak megfelelően épült fel. A CSABA AUTÓHÁZ KFT. a Škoda márka értékesítésével, illetve ezen autók szervizelésével, valamint eredeti gyári alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozik. Mindemellett a Škoda gépkocsikhoz kapcsolódóan a tartozékok és egyéb felszerelések értékesítésével és ehhez kapcsolódó tanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Akciós modelljeinket megtalálhatja főoldalunkon. Ügyfeleink elégedettségének köszönhetően, amely az értékesített autók számában is megmutatkozik, cégünk a CSABA AUTÓHÁZ ŠKODA MÁRKAKERESKEDÉS Békés megye nagy forgalmat bonyolító egyetlen kizárólagos Škoda márkakereskedője. Új autók értékesítése mellett foglalkozunk használt autók adás-vételével is. A használt autók vételi, beszámítási, eladási árát az EUROTAX hivatalos árlistája alapján állapítjuk meg. Mindezt gyors, teljes körű ügyintézéssel és nagyfokú szakértelemmel tesszük, kitűnően képzett értékesítőink és kollegáink révén. Használt autóinkat megtekinthetik a főoldal Használt autó menüpontban. Természetesen mind a banki hitel, tartós bérlet, biztosítási ügyintézés, mind a vizsgáztatási tevékenység általunk történik, tehát ügyfeleink komplett szolgáltatást vehetnek igénybe - egy kézből. Szervizünkben képzett szakemberek dolgoznak.

Debrecen Fullautoház

Debrecen Fullautoház

14 éve Ügyfeleink szolgálatában! Telephelyünk Debrecenben, a 47-es számú főút kivezető szakaszán található, a Debreceni repülőtér mellett. Gazdasági Társaságunk 1991-ben alakult. Fő tevékenységi körünk 1994-től ŠKODA Márkakereskedői feladatok ellátása Debrecenben és vonzáskörzetében - elsőként Hajdú-Bihar megyében. Fő profilunk 2006-tól Volkswagen személygépkocsik szervizelésével bővült. Jól képzett szakembereinkkel magas színvonalon tudjuk kielégíteni az Ügyfeleink és a ŠKODA gyár által felállított mércét. Készséggel állunk rendelkezésre, akár új ŠKODA gépkocsi vásárlásról, Škoda vagy Volkswagen típusú gépkocsik szervizmunkáinak elvégzéséről, karosszériajavításáról, fényezéséről vagy gyári elismert minőségű alkatrészekről, tartozékokról van szó. Használtautó részlegünk, folyamatosan változó autókínálata a műszakilag bevizsgált személy-, és kishaszonjárművekből áll. A gépkocsi vásárlást megkönnyítendő, több Bank és Pénzintézet aktuális hitel-, és lízing ajánlatát kínáljuk, igazodva a vásárlói igényekhez.

Diesel Chiptuning

Diesel Chiptuning

Chiptuning Köszöntöm a diesel-chiptuning.hu és a kollarchiptuning.hu honlapon! Az Országban több helyen is készítünk chiptuningot!!! Sőt már EDC 17-es vezérlőegységgel szerelt autókat is tudunk gond nélkül tuningolni!!! (VW 2.0 CommonRail 2009-től; Audi 2.0, 3.0 tdi CommonRail 2008-tól; BMW 2007-től) 2009.06.15. A videón látható Polon a chiptuning a mi műhelyünkben készült. DragPolo Hungaroring video A diesel dragPolo felveszi a versenyt a több mint 600 lóerős Audikkal, a Viperrel is, sőt... Az általunk Chippelt autók már egy éve folyamatosan nyerik a gyorsulási versenyeken a Diesel kategóriát.

Emil Skoda

Emil Skoda

Emil Škoda (1839. november 19. Plzeň, Csehország - 1900. augusztus 8. Selzthal, Ausztria) cseh mérnök; a Škoda Művek alapítója. Škoda gépészetet tanult Németországban, majd hazatérve onnan, egy kis pilseni gyár főgépésze lett és 3 évvel később (1869) megvásárolta a gyárat. Az üzem ekkoriban csak alkatrészeket gyártott, ezért Škoda bővítésbe kezdett. 1886-ban vasúti vonalat kötött a gyárba, majd az 1890-es fejlesztések után kezdődött a géppuskák gyártása a Monarchia hadseregének. Az évek során több üzemre is szert tett Škoda és 1899-ben megalapította a Škoda Holdings vállalatot. Škoda már nem élhette meg a Holding egyesülését a Laurin és Klement társasággal, akik személygépkocsi gyártással foglalkoztak (1911). Ettől kezdve már Škoda autókat is gyártottak. Rendkívüli gépészeti tudásának köszönhetően gépészetet oktató doktor és professzor volt Bécsben. Az üzemekből befolyó pénzből sok alkotót szponzorált. 1900-ban hunyt el. A pilseni Szent Nicolas temetőben van a nyugvóhelye.

Esztergom | Styevola

Esztergom | Styevola

Cégünk, a Styevola és Fia Kft. 1994-ben alakult. Škoda gépjárművek forgalmazásával és szervizelésével kezdtük működésünket. A Škoda márka eredményei megalapozták, hogy újabb sikeres márkákat vegyünk fel, így immár 4 jelentős múltú márkakereskedés képviseletét látjuk el a régióban. 2005-től Volkswagen személyautó és haszongépjármű forgalmazásával és szervizelésével bővítettük tevékenységi körünket. Az újautók forgalmazása mellett a használtautó tevékenységünket 2005-től a Weltauto partnerként folytatjuk. A Styevola és Fia a régióban is egyet jelent a minőségi munkát és terméket forgalmazó profi csapat jelenlétével, szolgáltatásainak legmagasabb színvonalával. Ezt jelzi az elmúlt évek alatt több mint 2400 db új autó kiszállítása is. A piac kihívásaira a Styevola és Fia Kft. nem árversennyel, hanem a szolgáltatások minőségének állandó javításával válaszol. Az új minőség megteremtésének, legfontosabb összetevői: a magyar piac igényeihez alkalmazkodó modellpolitika, a munkatársak felkészültsége, az integrált informatikai rendszer és a logisztikai háttér. Mindegyik elengedhetetlen az ügyfelek elégedettségének emeléséhez a megfelelő ügyfélkapcsolatok kialakításához.

Fuel Stop fogyasztáscsökkentő készülék

Fuel Stop fogyasztáscsökkentő készülék

Önnek sok(k) az üzemanyagköltsége? Nekem is az volt! Eddig. Próbálja ki a Fuel Stop benzin és dízel motorok fogyasztását csökkentő készüléket, és jelentős nyereségre tehet szert! A Fuel Stop fogyasztáscsökkentő készülékkel átlagosan 17-22% üzemanyagot takaríthat meg. Az autó kevesebb fogyasztása megnöveli a menetteljesítményt jelentős mértékben. A készülék benzin, dízel, etanol üzemű autókhoz is jó. Előnye, hogy könnyen beszerelhető, gondozásmentes és hosszú élettartamú, ezen kívül egyik autóból a másikba tehető. Ön 100%-os pénz visszafizetési garanciával élhet azzal a lehetőséggel, hogy 150 napon keresztül kipróbálja a Fuel Stop fogyasztáscsökkentő készüléket!

Független Skoda szervíz

Független Skoda szervíz

A Vw-Audi-Seat-Skoda modelljeinek hibakeresésében Magyarországon élen járunk! Profi számítógépes diagnosztikai rendszerünkkel, szaktudásunkkal, több éves tapasztalatunkkal minden problémát gyorsan és precízen orvosolunk. Tapasztalataink alapján Ügyfeleink többsége márkaszervizek, és szerelők küzdelmes, de eredményre nem vezető próbálkozásai után - végső esetben - jut el hozzánk. Ilyenkorra rendszerint több tízezer forintot költöttek az autójukra - hasztalanul. Bízunk benne, hogy Ön is a szakértelmet, és a hozzáértést választja elsőre, így Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Hirdetés
Genertel

Genertel

Casco információk. Miért érdemes casco biztosítását a Genertelnél megkötnie? Számos érvünk van! Casco biztosítás díjszámítás - A kedvezményes díjak magasabb minőségű szolgáltatási tartalommal párosulnak. - Egyszerű, és gyors ügyintézés interneten és telefonon kötésre és kárügyintézésre egyaránt - A Genertel casco finanszírozott autókra is megköthető! Most még előnyösebben köthet a Genertelnél casco biztosítást! - Elengedjük az autóján megtalálható egyes extrák (automata sebességváltó, xenon lámpa, könnyűfém keréktárcsa, dobozos felépítmény) miatt felszámítandó összes kiegészítő díjat - A fentieken túl rendkívüli akciónk keretében most további 10% kedvezményt adunk. - Amennyiben meglévő biztosítása mellé köti meg a Genertel Casco biztosítást, vagy most együtt-köti kötelezőjével, akkor 15%-os többszerződéses kedvezményt adunk!

Gödöllő | Patocs Autóház

Gödöllő | Patocs Autóház

2001.december 22-től cégünk rendelkezik az ISO 9001:2001 minösítéssel. 2002. június 1-én átadásra került egy új , korszerű javítóműhely, mely a négy csápos emelővel együtt összesen hat gépkocsi kényelmes szervízelésére nyújt lehetőséget A Patócs Autóház Kft mindmáig kizárólag Škoda típusú gépjárművek forgalmazásával, szervízelésével, garanciális és garancián túli, valamint karambolos javítással, forgalomba helyezés elötti és időszakos műszaki vizsgáztatással foglalkozik. Úgy az autószervizelés, mint a kereskedelem területén dolgozók 60 %-a saját szakmunkás ill. szakközépiskolás tanuló volt. Vállalkozásunk hosszútávon kíván a minöségellenőrzési rendszer megvalósításával, a műszaki-technikai eszközök korszerűsítésével jobb feltételeket biztosítani ügyfeleink számára. Célunk a minél több elégedett Ügyfél!

Gumi, felni - gumilog

Gumi, felni - gumilog

Kitűnő segítség amivel az autó típusa alapján könnyedén kiderítheti, hogy az Ön ...hoz milyen gyári méretű gumiabroncsok és felnik szerelhetők fel. A váltóméret kalkulátor segítségével megtalálhatja, hogy milyen más mérettel tudja helyettesíteni a gyáriakat. A webáruházban a kiválasztott termékről részletes fényképes leírás olvasható. Ha tetszik a termék és megfelelő az ár, a kiválasztott terméket akár azonnal megrendelheti. Gumiabroncs és felni méret katalógus és méret váltó kalkulátor; Skoda különböző modelljeinek gyári gumiabroncs és felni méretei.

Gumi, felni értkékesítés, szerelés - Frundi Kft

Gumi, felni értkékesítés, szerelés - Frundi Kft

Frundi Kft 20 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás. Két telephelyen várja kedves Ügyfeleit. Óbudai telephellyel, melynek fő profilja a gumiabroncsok értékesítése, szerelése és javítása. Tatabányai telephelyünkön, ahol abroncs illetve felni szerelése és javítása mellett autómosás és autókozmetika is várja kedves Ügyfeleinket.

Gumi, felni, alufelni - telekgumiszerviz

Gumi, felni, alufelni - telekgumiszerviz

Kitűnő segítség amivel az autó típusa alapján könnyedén kiderítheti, hogy az Ön Skodájához milyen gyári méretű gumiabroncsok és felnik szerelhetők fel. 105/120/130L * Citigo * Fabia * Fabia Praktika * Favorit * Felicia * Forman * Octavia * Praktik * Rapid * Roomster * Superb * Yeti A váltóméret kalkulátor segítségével megtalálhatja, hogy milyen más mérettel tudja helyettesíteni a gyáriakat. A webáruházban a kiválasztott termékről részletes fényképes leírás olvasható. Ha tetszik a termék és megfelelő az ár, a kiválasztott terméket akár azonnal megrendelheti.

Gumiabroncs Skodához

Gumiabroncs Skodához

Gumiabroncsok széles választéka, a Szupergumi jóvoltából. Nyári, téli és négy évszakos autógumikat árusítanak, kedvező áron. A webáruház használata egyszerű és kényelmes mindenki számára. A kereső segítségével, akár egy konkrét gumiabroncsra is rákereshetnek a vásárlók. Nagytarcsai telephelyükön gumiszerelő műhellyel is rendelkeznek. Az oldalon hasznos tippek olvashatók az oldalsávban az érdeklődők számára, a gumivásárlással kapcsolatban. A galériában az irodáról készült képek között böngészhetek a látogatók.

Gumiabroncs tanácsok

Gumiabroncs tanácsok

Nyári gumi tanácsokat gyűjtöttünk össze. Hasznos információk, tesztek, leírások mind megtalálhatok. Magyarország legelterjedtebb gumiabroncs márkáit összegyűjtöttük. Tudja mi a különbség a nyári és a téli gumi között? Megéri e négy évszakos gumit venni? Kell e terepjáróra téligumi? Ezekre mind választ kap oldalunkon.

Gumikell autógumi webáruház

Gumikell autógumi webáruház

A Gumikell autógumi webáruház több tízezer darabos gumiabroncs készlettel várja kedves vásárlóit. Nézzen körül oldalunkon, és válassza ki az Ön igényeinek legjobban megfelelő autógumit! Webáruházunk adatbázisa rendszeres időközönként frissül, így a készletek a valós állapotokat tükrözik. Amennyiben olyan gumiabroncsot vásárolna, amelyből nincs elegendő raktáron, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, megpróbáljuk beszerezni a kívánt gumit, vagy ajánlunk az igényeinek megfelelő alternatívát. Kiemelt szerviz partnereink jól felszerelt autógumi és motorgumi szervizzel várják ügyfeleinket. Ha nyári gumi, téli gumi, alufelni, lemezfelni kell, akkor Gumikell!

Tuti menü