Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gumimester: - Pajzs [4. oldal]
részletek »

Skoda képes leírás: Gumimester: - Pajzs [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 131 db
Gumimester: Skoda gumi, felni

Gumimester: Skoda gumi, felni

Gumik és felnik a Skoda különböző modelljeihez, gyári méret azonos gumiabroncsok és felnik. Váltóméret számolóval könnyedén kiderítheti, hogy milyen mérettel helyettesítheti gyári gumiját vagy felnijét. A webshopban közel ötezer termék közül választhat, amelyek országosan rövid határidővel szállítunk ki!

Gyári és utángyártott Skoda alkatrész

Gyári és utángyártott Skoda alkatrész

Rendelje meg Skodája gyári vagy utángyártott alkatrészeit az Amero-R Webáruházból! Az Amero-R Kft. saját imprortból szerzi be a különböző autómárkákhoz szükséges gépjármű alkatrészeket. A cég külön figyelmet fordít a Volkswagen csoport gépjáműveire, így a minőségi Skoda autóalkatrészek beszerzése központi szereppel bír.

Gyöngyös | Sándor Autó

Gyöngyös | Sándor Autó

A cég 1982-ben jött létre, mint magánvállalkozás. Ekkor még csak autószereléssel foglalkozott. 1988-ban nagyobb műhely létrehozása vált szükségessé, a megnövekedett forgalom és létszám miatt. A bővítések és fejlesztések tovább folytatódtak ezek után is, melynek eredménye ként 1994-ben gépjármű bemutatóterem építésébe kezdtünk, majd a Porsche Hungáriával kötött szerződés eredményeként lett a vállalkozás Skoda márkakereskedés és márkaszervíz. 1995-ben cégünk Kft-vé alakult és 1998-ban új telephely kialakításának beruházásba fogtunk melynek eredménye a gyöngyösi Skoda autószalon és márkaszervíz. Skoda márkakereskedésünk és a jól felszerelt, korszerű javító és lakatosműhely munkák mellett foglalkozik a cég gépjármű és utánfutó kölcsönzéssel, műszaki vizsgáztatással, eredetiségvizsgálattal, valamint használtautók értékesítésével és gépkocsi kölcsönzéssel. Ezek összehangolt jó működésének eredményeként társaságunk 2000-ben megkapta az ,, ÉV SKODA MÁRKAKERESKEDŐJE elismerő címet. Terveink közt szerepelt minőségbiztosítási rendszer kiépítése, melyet 2001 év végén sikerült megszereznünk. Társaságunk a Skoda és más típusú autók tulajdonosainak jobb, pontosabb, megbízhatóbb kiszolgálásra törekszik. Ennek érdekében szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, és a lehető legkorszerűbb gépeket használjuk, ezzel biztosítva, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal.

Győr Alkatrész

Győr Alkatrész

SKODA ALKATRÉSZEK, GYÁRI- ÉS UTÁNGYÁROTT ALKATRÉSZEK, FELSZERELÉSI CIKKEK SKODA 105-120, FAVORIT, FELICIA, FABIA ÉS OCTAVIA TÍPUSOKHOZ MEGRENDELÉSRE, BONTOTT ALKATRÉSZEK BESZERZÉSE. Gyári és utángyártott alkatrészek és felszerelések. Alkatrészek japán robogókhoz. Folyamtasona bővülű árukészlet. Csomagküldés postani utánvétellel. Kedvező árak, 20 éves tapasztalat. Autóalkatrészek győrben. Kínálatunk: autóalkatrész, motorkerékpár alkatrész, babetta, simson, komar, octavia, stb. alkatrészek.

Használt gumiabroncsok webáruháza

Használt gumiabroncsok webáruháza

Oldalunkon több mint 2000 használt gumiabroncsból válogathatnak látogatóink. Személy-és kisteherautókra kínálunk téli és nyári használt gumiabroncsokat. Oldalunk oldalsávján található kereső segítségével könnyen kiválaszthatja a szükséges méretet és mintázatot. Webáruházunkba nem szükséges regisztrálnia a vásárláshoz. A kiválasztott termékeket az ország teljes területén házhoz szállítjuk.

HS-Auto

HS-Auto

A HS-AUTÓ KFT 1994 óta foglalkozik Skoda autóalkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével. Az árut Csehországból , Németországból és Szlovákiából szerezzük be, így árainkat a legkedvezőbben tudjuk alakítani. Árukészletünk mennyisége lehetővé teszi, hogy magánvásárlóinkat és viszonteladóinkat raktárkészletről szolgáljuk ki, ezért a szükséges alkatrészre csak a legritkább esetben kell várni. Ha létezik jó minőségű utángyártott alkatrész, akkor alternatívaként azt is tartjuk az eredeti mellett. Hogy árukészletünk minden igényt kielégítsen, bontott alkatrészekkel is állunk vevőink rendelkezésére. Az áru átvétele történhet telephelyünkön személyesen, postai úton vagy futárszolgálattal. Nagyobb megrendelés esetén Budapest területén a szállítást saját teherautóinkkal ingyenesen intézzük. Viszonteladóknak, szerelőknek természetesen kedvezményeket biztosítunk, ezirányú igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk. Számukra a kiszállítás Budapest határain belül ingyenes. Az alábbi típusokhoz kínálunk alkatrészeket: -Skoda 120 -Skoda Favorit -Skoda Felícia -Skoda Fabia -Skoda Octavia -Skoda Superb

Időutazás a Skodával

Időutazás a Skodával

második világháború után a Skoda gyárban felsőbb utasításra családi autót kellett tervezni, de igen gyorsan. Tesztelésre nem volt sem idő, sem pénz, ezért a háború előtti Populart vették alapul. Megmaradt a központi csőváz és a fakeret, amelyre azután felkerültek az acéllemezek. A kocsi ajtajai előre nyíltak, így könnyű volt beszállni előre. Elöl és hátul egybefüggő padszerű ülései voltak. Az 1101-es típusjelzésű autóban átalakult a motor és a hajtás is. 1089 köbcentiméteres 32 lóerős blokk került az autóba, amely egy egységet alkotott az új négysebességes váltóval (a Popular-é három fokozatú volt). Ezzel a kombinációval 100 km/órás maximális sebességre volt képes az autó. Az akkori közbeszédben és szaksajtóban az angol elnevezés miatt honosodott meg a Tudor (Two door, kiejtve tudor) név, a típusjelzés helyett. Ezt a nevet később a többi karosszériavariáns is megörökölte. Készült belőle kabrió, roadster, mentőautó, rendőrautó, sőt a Tudor padlóvázára épült a Colonial elnevezésű katonai jármű is. Ez utóbbi a VW kétéltű parancsnoki járműinek mintájára született meg. Hazánkban elsősorban Szürke taxi néven vált ismertté a Tudor négyajtós (1102) változata.

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express

Ipó Trans-Express nemzetközi fuvarozás, autómentés és autószállítás ? Autó- teherautó- buszmentés és szállítás 3,85 tonnáig, 2 személlyel ? Autószállítás 6 tonnáig, 2 db autó egyszerre ? Motorkerékpár és sportautószállítás 3,85 tonnáig ? Segélyszolgálat, tehergépkocsi segélyszolgálat

Jászberény - Jász Autóház

Jászberény - Jász Autóház

2002. december végén nyitottuk meg a Porsche Hungária partnereként a Jászság szívében új Skoda márkakereskedésünket és szakszervízünket. A nyitást egyéves előkészítő munka előzte meg, amely során próbáltunk mindent úgy alakítani, hogy az Ön elvárásainak teljes mértékben megfeleljünk. Nálunk kellemes környezetben, felkészült csapat segítségével választhatja ki az Ön számára legelőnyösebb Skoda modell egyikét.

Hirdetés
Kaposvár | Karg Mobil

Kaposvár | Karg Mobil

2003 - A Karg Autó Kft 2003-tól tagja az országos Weltauto hálózatnak. A Porsche Austria által 1993 óta sikeresen működtetett program a minőségi használtautó eladást tűzte ki céljául. A program keretén belül értékesített, un Weltauto használtautókra 1 év vagy 30.000 km futásteljesítményig terjedő teljes körű (Weltauto műszaki garanciában szereplő) garanciát vállalunk. Az így értékesített használtautók kiemelt műszaki biztonságot nyújtanak tulajdonosuknak. A szigorú kritériumok (6 évnél alacsonyabb életkor, 120.000 km-nél alacsonyabb futásteljesítmény, kiváló esztétikai állapot és a magyarországi első forgalomba helyezés) következtében a tulajdonos olyan előnyökhöz jut, melyeket kizárólag a fenti program nyújthat. A Porsche Bank által nyújtott kedvező finanszírozási feltételek mellett a Weltauto program részeként Ügyfeleinknek egy éves Mobilitásgarancia is rendelkezésükre áll. 2005 - Újabb 1.000 m&up2; alapterületű kétszintes csarnokkal és szolgáltatásokkal bővül a Karg Autó Kft . Ebben az épületben található Dunántúl legnagyobb és legmodernebb karosszérialakatos fényező műhelye.

Kecskemét | Maxx Autó

Kecskemét | Maxx Autó

MaxXimális kiszolgálás A kecskeméti MaxX Auto Škoda Márkakereskedés Bács-Kiskun megye legújabb és egyben legnagyobb hivatalos Skoda Márkakereskedése és Márkaszervize. A társaság alapítói a Škoda márkakereskedői hálózat több évtizedes tapasztalattal rendelkező prominens képviselői. Eddigi munkájukat olyan díjak fémjelzik, mint a többször is elnyert 'Az év Škoda márkakereskedője' elismerés. A két alapító szaktudását és hozzáértését ötvözve egy kiváló értékesítői és szerviz csapattal, stabil anyagi és szakmai háttérrel 2006. áprilisában megalakította kecskeméti képviseletét, a MaxX-Auto Trade Kft. Škoda Márkakereskedés és Márkaszervizt, ezzel garantálva egy újabb régió magasabb szintű kiszolgálását. A MaxX-Auto Trade Kft. elsődleges profilja a Škoda újautók forgalmazása, aminek magas színvonalát a képzett értékesítői csapat, valamint a beszállítóktól megkövetelt magas színvonal is garantálja. Amennyiben az autó vásárlásához finanszírozást választanak 6 bank legjobb ajánlatai közül választhatják ki a legmegfelelőbbet, és természetesen a teljes ügyintézést a MaxX Auto végzi. Biztosítási ügyintézéssel kapcsolatban szintén teljes körű ügyintézést biztosítunk Ügyfeleink részére.

Készpénzes Autófelvásárlás

Készpénzes Autófelvásárlás

Természetesen a gépjárműveket hivatalos formában, adásvételi szerződéssel vásároljuk meg, amit 15 napon belül át is iratunk. Ezzel elkerüli azon kellemetlenségeket, hogy a szabadpiacon vagy hirdetésből eladott gépjárművet az új tulajdonosa nem íratja át és Önnek küldik éveken át a bírságokat.

Kisvárda | Babják

Kisvárda | Babják

Az alapítás időpontja 1993. március. A fent nevezett alapító 1976 óta főállásban autószerelő kisiparos, és a munkáját kezdettől fogva munkatársakkal végezte. A szakmai fejlődés a mai napig folyamatos. 6 évig az állami személygépkocsi értékesítő MERKUR vállalat szerviz partnerei voltunk. 1991-ben kaptunk javítással egybekötött vizsgáztatási engedélyt a budapesti Közlekedési Főfelügyelettől, amely jelenleg is érvényes. Az eddig felsorolt tevékenységeket Babják Tibor, mint kisiparos végezte korábban, de látva a fejlődés irányát, megalapította a Babják Autóház Kft.-t kisvárdai telephellyel, amelyen új zöld mezős" beruházás készült el, és 1998-ban lett kész, és érvényes telephelyengedéllyel rendelkezik. Még ebben az évben kötött velünk szerződést a PORSCHE HUNGARIA Kft., amelynek alapján Škoda típusú gépkocsik márkaképviselete lett a cég.

Nyári gumi webáruház

Nyári gumi webáruház

Autó és motorgumi webáruház. Minden méretű és márkájú gumiabroncs megtalálható oldalunkon, legyen az téli gumi vagy nyári gumi. Ha kiválasztotta a megfelelő gumiabroncsot, mi házhoz visszük akár másnapra is. Hatalmas raktárkészletünket naponta frissítjük, több mint 25 gumigyártó termékei jelen vannak oldalunkon.

Nyári-gumik

Nyári-gumik

Mikor kell a nyári gumit lecserélni? Alu felnit vagy lemez felnit használjak? Télen miért ne használjak alufelnit? Nyáron miért ne használjak lemezfelnit. Téli gumit használjak? Milyent válasszak? Tehetek az autómra kisebb méretet? Gumiabroncs vásárlás előtt sok fejtörést okoz az emberekbe az a sok kérdés ami felmerül, mi ezekre próbálunk válaszokat adni.

Opel Márkaszerviz

Opel Márkaszerviz

Opel Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz, Budapest vezető Opel kereskedése, Opel szerviz, opel autószalon, és opel használt autó. Minőségi garanciális Opel autók. A Schiller név az évek alatt egybeforrt az Opel márkával. Még ma is 10 emberből 9 fújja - kortól és nemtől függetlenül - a régi szlogent: 'Schiller Opel a szerviz szuper!'.

Pajzs gépjárművédelem

Pajzs gépjárművédelem

A Pajzs Technológia komplex gépjárművédelem, mely beszerelhető a Skoda bármely jelenlegi és korábbi modelljébe (Fabia, Octavia, Roomster, Superb, stb.). A gépjárművédelmi rendszer védi a személyautót lopás, trükkös lopás és rablás ellen. Részét képezi az autóriasztó, az indításgátló és a rablásgátló. Az autóvédelmi eszközök a motortérbe kerülnek beépítésre, és működésüket a speciális motortérvédelem garantálja, mely a Pajzs Technológia sajátos eleme. A rendszer többféle felszereltségi szinten és kapcsolódó szolgáltatással választható.

Tuti menü