Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Skoda - Típustörténelem [7. oldal]
részletek »

Skoda képes leírás: Skoda - Típustörténelem [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 131 db
Skoda utángyártott alkatrészek

Skoda utángyártott alkatrészek

Cégünk elsősorban Volkswagen, Audi, Seat és Skoda autóalkatrészek importálásával és forgalmazásával foglalkozik. Gyári új és utángyártott, valamint bontott alkatrészek egyaránt megtalálhatók kínálatunkban. Utángyártott alkatrészeink mindegyike kiváló minőségű (saját tapasztalataink valamint viszonteladóink visszajelzései alapján)! Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén más márkák utángyártott termékeinek importját is vállaljuk. Egyéni vásárlóknak, szervizeknek és viszonteladóknak egyaránt kedvező árakkal állunk rendelkezésre.

Skoda, Seat (Volkswagen) alkatrészek kereskedelme

Skoda, Seat (Volkswagen) alkatrészek kereskedelme

Skoda, Seat és Volkswagen gyári bontott, új és után gyártott alkatrészek kereskedelme. A Rozsdásvas Autóalkatrész Kereskedelmi Kft.-t 2014-ben alapítottuk, kifejezetten Seat és a Skoda gyár modelljeire szakosodva. Szakmai tapasztalatunk 2001-ig nyúlik vissza, így jelentős rutinnal bírunk. Munkánkat többek között gyári alkatrész azonosító program és diagnosztikai softver támogatja, melyek segítségével napra kész tudással bírunk. Cégünk ipartelepen található így könnyen megközelíthetőek vagyunk és kényelmes parkolással várjuk.

Solvadtkert | Kévés Autó

Solvadtkert | Kévés Autó

1991: A gépjármű kereskedelem kezdete, ekkor még mint magánvállakozás 1994: A kereskedés Autócent Kft. néven folytatja működését. 1999: A jelenlegi ingatlan megvásárlása, bővítése és átalakítása a márka követelményeinek megfelelően. 2000: Skoda márkakereskedés megnyitása 2003: Megvalosult a Volkswagen haszonjármű értékesítésünk mely szerettettel várja az érdeklődöket a volkswagen teljes haszongépjármű parkjával. 2005: Megnyitottuk ÚJ VW személyautó szalonunkat és márkaszervízünket .

Sopron | Walter Autó

Sopron | Walter Autó

A kereskedést 1993-ban alapította Walter Dezső, első márkaként SEAT gépkocsik forgalmazására.1996-ban megszerezte a cég a jogot a VW gépkocsik értékesítésére, majd 1998-ban elkészült a VW szalon és szerviz. 2002-ben a Kft. ISO 9002 minősítést szerzett. Még ugyanebben az évben megnyitásra került a Skoda szalon. 2003-ban a régi SEAT szalon lebontásra került, és a kereskedés egy vadonatúj reprezentatív SEAT szalont adott át az ügyfeleknek. 2006-ban még egy márkával bővült a kereskedés, átadásra került az Audi szalon.

Szeged | IKESZ Autó

Szeged | IKESZ Autó

1998 Cégünk 1998 óta a TÜV-Bayern által tanúsított minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik. 2003 Az IKESZ Autó Kft. 2003 decemberében megvásárolta a Dorozsmai út 48. szám alatt álló ingatlant, ahol kialakításra került a jelenlegi jóval nagyobb telephely. A váltásra szükség volt, hiszen a régi telephelyen a vizsgabázis és szalon osztozott ugyanazon a területen, így kellő hely hiányában egy másik nagyobb alapterületű szalon kiválasztása vált esedékessé. Az új Škoda szalont ünnepélyes keretek között Június 12-13-án adták át a nagyközönségnek. 2004 2004-es évben az IKESZ Autó Kft. elnyerte a Škoda gyár által odaítélt kitüntető Best Dealer díj első, arany fokozatát. 2004-es év második felében az IKESZ Autó Kft. megkapta a jogot, KIA gépjárművek értékesítésére illetve márkaszervizének ellátására. A KIA márka képviseletét Szegeden a Kossuth L. sgt 112 sz. alatti telephelyen látjuk el. 2005 2005-ben az IKESZ Autó Kft. ismét díjazásban részesült, ezúttal a Best Dealer díj ezüst fokozatával lettünk gazdagabbak. 2005 augusztus 26-tól az auditálások lezárultával jogosultá vált az IKESZ Autó Kft.

Székesfehérvár | Skoda

Székesfehérvár | Skoda

2003 Új kihívásra adtunk választ: belefogtunk szervizünk átépítésébe és korszerűsítésébe, amelynek eredményeképpen szervizkapacitásunkat megháromszoroztuk és ütőképes szakembergárdával töltöttük fel. Egyúttal megszereztük az ISO-9001 minőségi tanúsítványt is. Jól döntöttünk, mikor a magyar rally bajnokságon Octavia WRC Evo III fejlesztésű versenyautóval visszatérő Turi Tamás-Kerék István párost támogattuk, akik a bajnoki cím megszerzésével honorálták ezt meg. 2004 Rendkívül sikeres évet zártunk tavaly, mikor élen jártunk az Új SkodaOctavia magyarországi bevezetésében: az első hazai tulajdonos a VIP bemutató keretében vette át autóját. Az év során értékesített újautók száma hajszálnyira megközelítette az 500 darabos álomhatárt. 2005- A 2005-ös év ismét a siker éve volt a WolfAuto-nál. A Skoda márka kitűnő eredményeihez cégünk is nagymértékben hozzájárult, hiszen történetünk rekordeladását regisztrálhattuk: több mint 500 db új autó és 400 használt autó talált gazdára autószalonunkban. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sokan választottak bennünket életük egyik fontos döntésénél. Legalább ilyen büszkeségre adnak okot szerviz eredményeink is. Hat beállásos műhelyünk folyamatos nagyfokú kihasználtsága azt mutatja, hogy sikerült ügyfeleink bizalmát megtartanunk az autóvásárlást követően is.

Szekszárd | Alisca Autó

Szekszárd | Alisca Autó

Cégünk 1999-ben lépett elő Śkoda Márkakereskedés és Szervizzé. Ekkor telephelyet váltottunk és karosszériás, fényező műhelyekkel bővítettünk. 18 alkalmazottunkkal professzionális szolgáltatást végzünk. Cégünk -mint márkakereskedés- az ALISCA AUTÓCENTRUM KFT. nevet vette fel. 2004-ben Új kihívásra adtunk választ: belefogtunk szervizünk átépítésébe és korszerűsítésébe, amelynek eredményeképpen szervizkapacitásunkat megháromszoroztuk és ütőképes szakembergárdával töltöttük fel. Egyúttal megszereztük az ISO-9001 minőségi tanúsítványt is. 2006-ban az egységes Škoda megjelenésnek megfelelően átadtuk új bemutatótermünket, és egyúttal SEAT márkakereskedéssel és Szervizzel bővítettük tevékenységünket.

Szélvédőüveg

Szélvédőüveg

1995-óta foglalkozunk autóüvegekkel. A szélvédőkön lévő kavicsfelverődések, és rövid repedések javítása mellett, az első lámpák üvegét, a megszakadt fűtőszálakat, leszedett fűtőszálcsatlakozókat is javítjuk. A súlyosabban sérült üvegeket általában gyári beszállítótól származó szélvédőre cseréljük, mely garantálja a torzításmentes kilátást, az erdetivel megegyező árnyalatot, valamint baleset esetén sem jelent többlet kockázatot. Mindezt a gyári áránál lényegesen olcsóbban folyamatos akciókkal kínáljuk. További szolgáltatásaink: -Szélvédőn lévő kőfelverődések, kavicsfelverődések, repedések javítása. -Autóüveg és szélvédő cseréje, oldalüveg, hátsó szélvédő forgalmazása. -Fűtőszáljavítás, leesett fűtőszálcsatlakozó javítása. -Belső visszapillantó tükör ragasztás.

Szentes | Vass Autó

Szentes | Vass Autó

1993-ban újabb jelentős fejlődés jegyezhető , mivel innen számítható a Porsche Hungáriával a kapcsolat azaz Skoda márkaszerviz lettünk. 1994-ben megépül a szalon majd rá egy évre a öt kocsiállásból álló új műhely komplexum. Innentől kezdve folyamatosnak tekinthető fejlődésünk mind létszámilag mind technikailag. Jelenleg öt fő szerelő kettő karosszéria lakatos valamint ugyancsak két személy , mint autóvillamossági szerelő funkcionál. Az igénybe vehető szolgáltatások sora így ma már igen bő: kis és nagy javítások , karosszéria munkák , fülkés fényezés , autómosó, gumiszerelés ,számítógépes futómű állítás , minden típusú autó műszaki vizsgáztatása illetve környezetvédelmi mérése , villamossági munkák. Az autóértékesítési részt tekintve beszélhetünk új és használt autó adás-vételről egyaránt. Ez az ágazat is fokozatosan nőtte ki magát a kezdeti két főből (a tulajdonos és felesége) a jelenkori állapotra.

Hirdetés
Szombathely | Végh Autóház

Szombathely | Végh Autóház

Új szalon és szervíz Az 1999 évben megvalósult új beruházás eredményeként az egységes Skoda arculatba öltöztetett 420 m2 alapterületű bemutatótermünk méltó környezetet teremtett gépjárműveink színvonalas kiállítására. Az 1200 m2 nagyságú területen elhelyezkedő teljeskörű szakszervizünk autószerelői-, gépjárművillamossági-, karosszérialakatos és fényező-, kézi mosó-, valamint környezetvédelmi- és műszaki vizsgáztatói részlegeiben dolgozó munkatársaink folyamatos szakmai képzések során elsajátított tudásukkal járulnak hozzá munkánk megbízhatóságához. Elismerés Márkakereskedésünk 2002-ben elnyerte a Skoda gyár "Az év márkakereskedője" címét. VW személyautó és VW haszongépjármű szervíz 2005. májusától a Volkswagen személy- és haszongépjármű márkaszervíz jogának auditálásával szakszervizünk a Skoda autókon túl a Volkswagen gépjárművek garanciális és garancián túli javításait is vállalja.

Škoda gyári tuning

Škoda gyári tuning

A http://www.oktuning.hu/ oldalon gépjárművek optikai - futómű - chip - motor - felni tuning lehetőségeinek tájékoztatója, felszerelések, baleset megelőzési hírek, tanácsok az ORFK - OBB támogatásával, autós hifi és navigációs berendezések tájékoztatói, a webáruházban különböző tuning alkatrészek várják az oldal látogatóit.

Teljes körű casco biztosítás

Teljes körű casco biztosítás

A Casco a mások által nekünk okozott károkat és a saját járműben okozott károkat egyaránt téríti. Egy baleset esetén az autó komolyan megsérülhet, ilyen esetben a javítási költségek óriási terhet rónak a tulajdonos vállára. A Casco biztosítás fedezetet nyújt törésre, lopásra, elemi károkra, üvegtörésre, ezzel az összes lehetséges sérülési fajtát lefedve. A Casco által nyújtott védelem egész Európára kiterjed, így a külföldön tett látogatásai során felmerülő károk ellen is védi a Casco-ja. A biztosítás kiegészítőkkel szabható személyre. Választhat például a hibás tankolás védelem, a műszaki hiba assistance szolgáltatás és ezeken kívül még 11 másik hasznos kiegészítő közül.

Tetőcsomagtartó, csomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, síléctartó

Tetőcsomagtartó, csomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, síléctartó

Tetőcsomagtartó, csomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, síléctartó. Csomagtartó eladás, bérlés, kölcsönzés. Csomagtartó raktárról, azonnal! Házhozszállítás 24 órán belül az ország egész területén! Az Amega Studio Kft. 1992-ben alakult, és azóta az olasz CAM Srl. Italy csomagtartó gyár termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

THULE Budaörs Márkabolt

THULE Budaörs Márkabolt

Thule Tetőcsomagtartó, Thule kerékpártartó, Thule tetőbox, hólánc Cégünk, Thule Sweden termékek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Tetőcsomagtartó minden autótípushoz; tetőbox, hogy kibővítse autója csomagterét; kerékpártartó, síléctartó, kenutartó, kajaktartó és szörftartó, hogy a szabadidő aktívan teljen.

Thule tetőcsomagtartók Skodákhoz

Thule tetőcsomagtartók Skodákhoz

Ha túrázni, sielni, kerékpározni indul, esetleg egyéb sporteszközöket szállítana, de nem tudja, hol találhatná meg az ehhez szükséges, megfelelő eszközöket, nézzen szét honlapunkon. Nálunk biztosan megtalálja azt a tetőcsomagtartót, tetőboxot, mely tökéletesen megfelel igényeinek, mind árban, mind pedig stílusban. Válasszon termékeink közül, kérjen ajánlatot vagy töltse ki a megrendelő űrlapot és szállítsa síléceit, kerékpárját, sporteszközeit könnyedén és egyszerűen. Elérhetőség: Budapest XI. kerület, Budaörsi út 41/B.

Thule World

Thule World

Fő csoportjaink a szállító eszközök: - Thule Tetőcsomagtartó rendszerek: több mint hatezer autótípushoz - Professzionális Thule tetőcsomagtartó rendszerek: létra szállító, csomagtámasz, csőbox, stb... - Thule Tetőboxok: több méretben és színekben kapható, bérelhető / excellence, dinamyc, atlantis - Hóláncok, minden kerékméretre: K-summit, CB - szörfszállítók, kenuszállítók, kajakszállítók - Thule Kerékpártartók. tetőre, vonóhorogra, hátsóajtóra - Egyéb kiegészítők: Thule csomagtértálca, belső utastér kiegészítők. Várjuk szeretettel kedves régi és új vásárlóinkat a Thule World-nél.

Típustörténelem

Típustörténelem

Régóta gondolkoztam már azon, hogy kellene egy jól összefogott cikket - sok-sok képpel -írni arról, hogy milyen típusok is voltak, miben különböztek, meg egyébként is, na! Jó lenne, ha mindenki hozzátenné a maga kis mondanivalóját, így a cikk épülhetne-szépülhetne, olyan részletekkel gazdagodhatna, amit talán sehol nem találunk meg így egybegyűjtve! (e-mailben küldhettek további részleteket, akár képeket és ígérem mindig beleszerkesztem az általatok küldötteket) Mivel a nagyon régi Škodákat nem annyira ismerem és fényképet szerezni róluk sem olyan egyszerű, ezért azt gondoltam, hogy talán visszafelé haladva mennyivel praktikusabb lenne. Kezdve napjainktól, vissza egészen a régmúltba, időnként majd kiegészítve, finomítva. A könnyebb áttekinthetőség érdekében tekintsünk most el attól, hogy egy-egy modell kombi, sedan, vagy GL, GLS változatát nem feltétlenül az alapmodellel azonos évben hozták ki, hanem akár néhány évvel később.

Tuti menü