Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda Fórumok képes leírás - Skoda.tlap.hu
részletek »

Skoda Fórumok - Skoda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Skoda Fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
auto.news - a tesztportál

auto.news - a tesztportál

Skoda tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Skoda személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Skoda tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Skoda teszt.

Készpénzes Autófelvásárlás

Készpénzes Autófelvásárlás

Természetesen a gépjárműveket hivatalos formában, adásvételi szerződéssel vásároljuk meg, amit 15 napon belül át is iratunk. Ezzel elkerüli azon kellemetlenségeket, hogy a szabadpiacon vagy hirdetésből eladott gépjárművet az új tulajdonosa nem íratja át és Önnek küldik éveken át a bírságokat.

Skoda Fabia Club fórum

Skoda Fabia Club fórum

2009 augusztus 9: Felkerültek legutóbbi találkozónk a galériába, a már megszokott jó hangulat ezúttal is jellemző volt a csapatra, kirándultunk, beszélgettünk. Az ott készült képeket ITT nézhetitek meg. Köszönjük Judynak az ötletet a találkozó helyszínét illetően. 2009 augusztus 7: Örömmel jelentjük be hogy újra bővült a partnerlistánk, ezúttal a VTN-Fóliával. Az oldalon szereplő termékek árából az érvényes tagsági kártyával rendelkező klubtagok 10% kedvezményt kapnak.: 2009 április 20: A közelmúltban 2 új technikai segítséggel bővült az oldal. Az egyik a gyertyacseréjéhez nyújt segítséget 1.4 16V motoron, a másik a belsőkeringetés-állító motor fogaskerekének javításához. Köszönjük a leírásokat Zsééééé-nek és Apeelme-nek! ... Sziasztok Mint ahogy Várgesztesen beszéltük, még idénre is össze kéne hozni találkozót, ha a döntö többség ezen a véleményen van. De tapasztalva a nagy lelkesedést, akár egynél többször is láthatnánk egymást. Mert ahogy észrevehetö a folyamat, ez a csapat nem csak szimplán egy azonos autóval rendelkezö, évente egyszer találkozó és csak a kocsiról beszélgetö közösséget szeretne létrehozni, hanem az elözöeken túlmenöen egy jó baráti társaságot. Kérdés ...

Skoda Forum

Skoda Forum

Welcome to the Skoda Forum. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Veterán Skoda Fórum

Veterán Skoda Fórum

Sziasztok! Korábban már próbáltam reklámozni az alábbi rendezvényt, de most - mivel elkészült a program és a szórólapok - újra megteszem. Szeretettel várunk minden Skodás és veterános érdeklődőt! Mutassuk meg a kincsinket az embereknek! Időpont: 2009. aug. 20. 10 óra. Helyszín: Rákoskerti Művelődési Ház, Bp., XVII. kerület, Rákoskert sugárút 66. Ha bármilyen kérdésetek van a rendezvénnyel kapcsolatban, itt, vagy a 110r Coupé Baráti Kör a topicjába de e-mailen is szívesen válaszolok. Arra kérlek benneteket, hogy aki szeretne jönni, legyen szíves előre jelezze.

Tuti menü