Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda Márkakereskedők Budapest képes leírás - Skoda.tlap.hu
részletek »

Skoda Márkakereskedők Budapest - Skoda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Skoda Márkakereskedők Budapest
Keresés
Találatok száma - 10 db
Autoalkusz

Autoalkusz

Ön kiválasztja a kívánt új autót... Mi ajánlatot kérünk Ön helyett a márkakereskedőktől... A márkakereskedő megkeresi Önt a kedvezőbb ajánlattal... Így már a kedvezményes ajánlattal mehet az autószalonba... Mindez ingyenes, és Önnek nincsenek kötelezettségei!

Budapest III. ker.

Budapest III. ker.

Márkakereskedés bemutatkozása Szakmai tapasztalat: 3,5 év Működés kezdete: 2005.04 Alkalmazottak szám: 9 fő Évente értékesített autók száma 500-600 db Eddig értékesített összes gépjárművek szám: 1.500 db Országos rangsor az eredményesség tekintetében: első háromban Szalon alapterülete: 530 m2 Márka múltja a cég történetében: 2005-ben a ...-ik márkaként nyílt meg az Autóvárosban Márka mottója, filozófiája, főbb jellemzői pár szóban: A Škoda, a világ harmadik legrégebbi autógyártója, amely 1895 óta létezik. A Škoda logó jelképezi a gyár álal képviselt filozófiát: A logóban a fekete a 100 éves múltat, hagyományt, a zöld az új időszakra irányított figyelmet, esetleg a jövőbeli környezetvédő, újrahasznosítható elemek használatát jelképezi. A Volkswagen Csoporton belüli versengésben a Škodát a zöld szín képviseli. A 3 dimenziós hatás jelképezi a Škoda márka folyamatos minőségi megújulását és a vásárlói igények egyre tökéletesebb kiszolgálását. A magyar piacon 1992 óta jelenlévő Škoda eladásai tizenhatszorosára nőttek, és ez az új modelleknek, illetve a kitűnő márkakereskedői hálózatnak köszönhető.

Budapest XI. ker.

Budapest XI. ker.

Márkakereskedésünk, a Porsche-Inter Auto Buda Kereskedelmi Kft 1993-ban kezdte meg működését a Lágymányosi-híd budai hídfője mellett. Cégünk 4 márka forgalmazásával, illetve teljeskörű szervizelésével foglalkozik: SEAT, ˇSkoda, Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, valamint a Weltauto, melyek mellett Audi márkaszervizként is tevékenykedünk. Új és használt autók mellett természetesen foglalkozunk mindennemű kapcsolódó szolgáltatással is, úgy mint : banki-biztosítási, vizsgáztatási tevékenységgel, melyek helyben történnek, így Ügyfeleink komplett szolgáltatást kapnak - egy kézből, egy helyen. A Porsche-Inter Auto Buda közel 140 embernek ad munkát. A szakmájukban méltán elismert márkavezetőink, szervizvezetőnk, a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és a modern technológiák segítségével törekszünk annak megvalósítására, hogy a hozzánk betérő Ügyfél mindent egy kézből, egy helyen, a legjobb minőségben kapjon meg. Mind meglévő, mind leendő Ügyfeleinkben szeretnénk tudatosítani, hogy: Porsche-Inter Auto Buda - Hivatásunk az autó!

Budapest XIII. ker.

Budapest XIII. ker.

Márkakeresekedésünk 1993 júniusában kezdte meg működését Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, AUDI és SEAT márkák értékesítésével, illetve ezen autók és Porschék szervizelésével, valamint eredeti, gyári alkatrészeinek értékesítésével. 1997 májusában újabb - Skoda márkakereskedői - jogot kaptunk, mellyel teljessé vált a VW-csoportba tartozó márkák forgalmazása. Cégünk négy bemutatóteremmel rendelkezik. A Volkswagen a Porsche Hungaria Importőrközponttal egy épületben, a Skoda illetve a SEAT - a márkák szétválasztására törekedve - szintén a Fáy utcában, de külön épületben található. Az AUDI 655 m2-es exkluzív bemutatóterme pedig a Röppentyű utcában várja ügyfeleinket.

Budapest XIX. ker.

Budapest XIX. ker.

A kezdetek. A cég megalapítása 1990-ben a jelenlegi telephelyünktől légvonalban mintegy egy kilóméterre, a Deák Ferenc utcában történt. A cég akkor még Mentes László és Társa Bt néven lett bejegyezve. A szerviz, mely már akkor is alapvetően ŠKODA típusokat javított, egy kétállásos javítóműhelyben tevékenykedett. Az S105-120 típuscsalád alkotta a javítandó típusok zömét. Kötődés a ŠKODA-hoz Az autókereskedelem átalakulása következtében megalakultak a márkaimportőrök. A ŠKODA márkaimportőre magyarországon, a Porsche Hungaria leányvállalata az Auto Hungaria lett. Ezt nem sokkal előzte meg a ŠKODA gyár VW konszern taggá válása. Az importőrrel 1992 kötött szerződés alapján elindíthattuk ŠKODA márkakereskedői tevékenységünket. Az első forgalombahozott típus a Favorit típuscsalád volt. Az új telephely A Deák Ferenc utcai telephely szűkössége miatt szükségessé vált egy új telephely kialakítása. Ez az Attila utcában történt meg. A telephelyen levő faház átépítésével jött létre a "bemutatóterem" és az alkatrészbolt. A kétállásos bemutatóterem a Favorit, majd Felicia modellek mellett több érdekességnek is helyt adott, mint pl. Laurin &Klement veterán.

Budapest XV. ker.

Budapest XV. ker.

Cégünk, a Palota Automobil Kft. 2002-ben kezdte meg működését a XV. Kerület legfrekventáltabb területén. Márkakereskedésünkben a Skoda személygépjárművek teljes palettájáról választhatnak, így megvásárolható nálunk a Fabia, Octavia, Superb, ill. a Praktik kishaszonjárművek teljes választéka. Škoda és Volkswagen Márkaszervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Önnek: 8 szerelőállásos műhely, javítás, átvizsgálás, szervizlakatos, motordiagnosztikai és autovillamosági munkák elvégzése, gumiszerelés és szerviz, vizsgáztatás, autokozmetika, eredetvizsgálat, azonnali kárfelvétel és teljes körű kárügyintézés, karosszérialakatos és karosszéria fényező munkák elvégzése, gyári alkatrészek és tartozékok értékesítése, Škoda szervizelése esetén Pay Car Szerviz- bérautó szolgáltatás. Telephelyünkön használt gépkocsik értékesítésével, beszámításával, valamint teljes körü ügyintézéssel is állunk ügyfeleink rendelkézére. (Gépkocsi átiratás, vizsgáztatás, eredetvizsgálat, biztosítás.)

Budapest XVII. ker.

Budapest XVII. ker.

Cégünk rövid története: Tevékenységünk fő profilja a gépjármű- és alkatrész kereskedelem, valamint a járműjavítás. Cégünk 1993-ban alakult, magánvállalkozásként. A fejlesztések következő fázisában, 1996-ban már egy új autószalon és szerviz építésébe kezdtünk. Ezzel együtt cégünk átalakult Korlátolt Felelősségű Társasággá, jogutódlással. Az egyre magasabb értékesítési darabszámok és a szerviz előjegyzés folyamatosságának köszönhetően társaságunk 2002. novemberében egy 3.751 nm- es földterületen egy új, korszerű és minden igényt kielégítő autószalont és szervizt épített. Az 1.180 nm alapterületű kereskedés kapuit 2003.júliusában nyitotta meg. Az új és használt autó értékesítéssel foglalkozó 301 nm alapterületű bemutatóterem mögött elhelyezkedő 8 állásos, 350 nm-es műhelyben folyamatosan képzett munkatársaink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére. A javítóműhely a hétköznapi feladatok mellett biztosítja a műszaki-, a környezetvédelmi- és az eredetiségvizsgálathoz szükséges feltételeket. Eltökélt szándékunk, hogy a kibővült szolgáltatások változatlanul magas színvonalú kiszolgálással párosuljanak. . .

Budapest XXII. ker.

Budapest XXII. ker.

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: Skoda típusú gépkocsik összes választéka - Computeres hiba megállapítás, vizsgálat, szaktanácsadással - Porsche Service Credit Card (PSCC) szolgáltatás, gyors hitelre történő gépjármű javítás és szerviz; alkatrész és tartozék értékesítés - Teljes körű karambolos biztosítási ügyintézés, javítás - Biztosítás kötés - Gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése - Bérautó szolgáltatás - Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás - Márkafüggetlen környezetvédelmi vizsgálat (zöldkártya) - Autómentés

Budapest XXIII.ker.

Budapest XXIII.ker.

Márkakereskedésünk, a Porsche-Inter Auto Kereskedelmi Kft 1999-ben kezdte meg működését az M5-ös autópálya Budapestre bevezető szakasza mellett, 24,3 ezer nm-es területeten . Cégünk 4 márka forgalmazásával, illetve teljeskörű szervizelésével foglalkozik: Audi, ˇSkoda, Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, valamint a Weltauto, melyek mellett SEAT márkaszervizként is tevékenykedünk. Új és használt autók mellett természetesen foglalkozunk mindennemű kapcsolódó szolgáltatással is, úgy mint : banki-biztosítási, vizsgáztatási tevékenységgel, melyek helyben történnek, így Ügyfeleink komplett szolgáltatást kapnak - egy kézből, egy helyen. A Porsche M5 közel 110 embernek ad munkát. A szakmájukban méltán elismert márkavezetőink, szervizvezetőnk, a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és a modern technológiák segítségével törekszünk annak megvalósítására, hogy a hozzánk betérő Ügyfél mindent egy kézből, egy helyen, a legjobb minőségben kapjon meg. Mind meglévő, mind leendő Ügyfeleinkben szeretnénk tudatosítani, hogy: Porsche-Inter Auto - Hivatásunk az autó!

Hirdetés
Válassz Skodáink közül! Skoda lízing kedvező feltételekkel

Válassz Skodáink közül! Skoda lízing kedvező feltételekkel

Szüksége lenne egy megbízható lízing autóra, vagy egyszerre többre is? Segítségünkkel ez nem lehet akadály! Szolgáltatásaink között személyre szabható és megfizethető tartós bérleti konstrukciókat talál. Tájékozódjon az operatív lízing feltételeiről, előnyeiről weboldalunkon keresztül és döntsön a tervezhető, fix költségek mellett! Céges autó lízing rugalmas futamidővel, akár azonnali elbírálással a Bara Autóparknál. Tudjon meg többet ennek részleteiről elérhetőségeink egyikén! Számítunk az Ön megkeresésére is!

Tuti menü