Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda Márkakereskedők Vidék képes leírás - Skoda.tlap.hu
részletek »

Skoda Márkakereskedők Vidék - Skoda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Skoda Márkakereskedők Vidék
Keresés
Találatok száma - 24 db
Ceglédi Autóház

Ceglédi Autóház

2003. 01. 01. a kereskedésünk életének meghatározó időpontja, mivel a tulajdonosváltozás a cég jövőjére nézve meghatározó, s a tervek megvalósulása esetén újjáéledését jelenti a szunnyadó területnek. A Škoda hosszútávon vonzó márkája mamár mind a középkategóriának, de a Superb révén a prémium szegmensben is keresett. A cég új tulajdonosai, a Mentes RT. tagjai között a korábbi, nagy hagyományokkal rendelkező Mentes és Társai Škoda márkakereskedő is megtalálható. A cég több mint 10 éve márkakereskedője a Škoda márkának, így tapasztalatai óriásiak, melyet a többszöri "Év Škoda márkakereskedője" valamint a Škoda gyár által adományozott "LEX best dealer" elismerések is bizonyítanak. 2003. novemberében első lépésként új, otthonosabb Škoda bemutatótermet került kialakításra. 2004-ben következő lépésként a korábbi bemutató-terem átalakításával, egy minden igénynek megfelelő Volkswagen bemutató-terem készült el. A szervíz háttér műszaki fejlesztése révén a Škoda mellett a Volkswagen márka márkaszervize is lett. A személygépkocsik mellett egy újabb márkaként a Weltautó használt autó értékesítéssel bővült tevékenységünk.

Csabaautóház

Csabaautóház

A Csaba Autóház Kft. 2002. májusában nyitotta meg kapuit az érdeklődők felé. Az újonnan épült Škoda szalon és márkaszerviz a legújabb Škoda arculatnak megfelelően épült fel. A CSABA AUTÓHÁZ KFT. a Škoda márka értékesítésével, illetve ezen autók szervizelésével, valamint eredeti gyári alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozik. Mindemellett a Škoda gépkocsikhoz kapcsolódóan a tartozékok és egyéb felszerelések értékesítésével és ehhez kapcsolódó tanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Akciós modelljeinket megtalálhatja főoldalunkon. Ügyfeleink elégedettségének köszönhetően, amely az értékesített autók számában is megmutatkozik, cégünk a CSABA AUTÓHÁZ ŠKODA MÁRKAKERESKEDÉS Békés megye nagy forgalmat bonyolító egyetlen kizárólagos Škoda márkakereskedője. Új autók értékesítése mellett foglalkozunk használt autók adás-vételével is. A használt autók vételi, beszámítási, eladási árát az EUROTAX hivatalos árlistája alapján állapítjuk meg. Mindezt gyors, teljes körű ügyintézéssel és nagyfokú szakértelemmel tesszük, kitűnően képzett értékesítőink és kollegáink révén. Használt autóinkat megtekinthetik a főoldal Használt autó menüpontban. Természetesen mind a banki hitel, tartós bérlet, biztosítási ügyintézés, mind a vizsgáztatási tevékenység általunk történik, tehát ügyfeleink komplett szolgáltatást vehetnek igénybe - egy kézből. Szervizünkben képzett szakemberek dolgoznak.

Debrecen Fullautoház

Debrecen Fullautoház

14 éve Ügyfeleink szolgálatában! Telephelyünk Debrecenben, a 47-es számú főút kivezető szakaszán található, a Debreceni repülőtér mellett. Gazdasági Társaságunk 1991-ben alakult. Fő tevékenységi körünk 1994-től ŠKODA Márkakereskedői feladatok ellátása Debrecenben és vonzáskörzetében - elsőként Hajdú-Bihar megyében. Fő profilunk 2006-tól Volkswagen személygépkocsik szervizelésével bővült. Jól képzett szakembereinkkel magas színvonalon tudjuk kielégíteni az Ügyfeleink és a ŠKODA gyár által felállított mércét. Készséggel állunk rendelkezésre, akár új ŠKODA gépkocsi vásárlásról, Škoda vagy Volkswagen típusú gépkocsik szervizmunkáinak elvégzéséről, karosszériajavításáról, fényezéséről vagy gyári elismert minőségű alkatrészekről, tartozékokról van szó. Használtautó részlegünk, folyamatosan változó autókínálata a műszakilag bevizsgált személy-, és kishaszonjárművekből áll. A gépkocsi vásárlást megkönnyítendő, több Bank és Pénzintézet aktuális hitel-, és lízing ajánlatát kínáljuk, igazodva a vásárlói igényekhez.

Esztergom | Styevola

Esztergom | Styevola

Cégünk, a Styevola és Fia Kft. 1994-ben alakult. Škoda gépjárművek forgalmazásával és szervizelésével kezdtük működésünket. A Škoda márka eredményei megalapozták, hogy újabb sikeres márkákat vegyünk fel, így immár 4 jelentős múltú márkakereskedés képviseletét látjuk el a régióban. 2005-től Volkswagen személyautó és haszongépjármű forgalmazásával és szervizelésével bővítettük tevékenységi körünket. Az újautók forgalmazása mellett a használtautó tevékenységünket 2005-től a Weltauto partnerként folytatjuk. A Styevola és Fia a régióban is egyet jelent a minőségi munkát és terméket forgalmazó profi csapat jelenlétével, szolgáltatásainak legmagasabb színvonalával. Ezt jelzi az elmúlt évek alatt több mint 2400 db új autó kiszállítása is. A piac kihívásaira a Styevola és Fia Kft. nem árversennyel, hanem a szolgáltatások minőségének állandó javításával válaszol. Az új minőség megteremtésének, legfontosabb összetevői: a magyar piac igényeihez alkalmazkodó modellpolitika, a munkatársak felkészültsége, az integrált informatikai rendszer és a logisztikai háttér. Mindegyik elengedhetetlen az ügyfelek elégedettségének emeléséhez a megfelelő ügyfélkapcsolatok kialakításához.

Gödöllő | Patocs Autóház

Gödöllő | Patocs Autóház

2001.december 22-től cégünk rendelkezik az ISO 9001:2001 minösítéssel. 2002. június 1-én átadásra került egy új , korszerű javítóműhely, mely a négy csápos emelővel együtt összesen hat gépkocsi kényelmes szervízelésére nyújt lehetőséget A Patócs Autóház Kft mindmáig kizárólag Škoda típusú gépjárművek forgalmazásával, szervízelésével, garanciális és garancián túli, valamint karambolos javítással, forgalomba helyezés elötti és időszakos műszaki vizsgáztatással foglalkozik. Úgy az autószervizelés, mint a kereskedelem területén dolgozók 60 %-a saját szakmunkás ill. szakközépiskolás tanuló volt. Vállalkozásunk hosszútávon kíván a minöségellenőrzési rendszer megvalósításával, a műszaki-technikai eszközök korszerűsítésével jobb feltételeket biztosítani ügyfeleink számára. Célunk a minél több elégedett Ügyfél!

Gyöngyös | Sándor Autó

Gyöngyös | Sándor Autó

A cég 1982-ben jött létre, mint magánvállalkozás. Ekkor még csak autószereléssel foglalkozott. 1988-ban nagyobb műhely létrehozása vált szükségessé, a megnövekedett forgalom és létszám miatt. A bővítések és fejlesztések tovább folytatódtak ezek után is, melynek eredménye ként 1994-ben gépjármű bemutatóterem építésébe kezdtünk, majd a Porsche Hungáriával kötött szerződés eredményeként lett a vállalkozás Skoda márkakereskedés és márkaszervíz. 1995-ben cégünk Kft-vé alakult és 1998-ban új telephely kialakításának beruházásba fogtunk melynek eredménye a gyöngyösi Skoda autószalon és márkaszervíz. Skoda márkakereskedésünk és a jól felszerelt, korszerű javító és lakatosműhely munkák mellett foglalkozik a cég gépjármű és utánfutó kölcsönzéssel, műszaki vizsgáztatással, eredetiségvizsgálattal, valamint használtautók értékesítésével és gépkocsi kölcsönzéssel. Ezek összehangolt jó működésének eredményeként társaságunk 2000-ben megkapta az ,, ÉV SKODA MÁRKAKERESKEDŐJE elismerő címet. Terveink közt szerepelt minőségbiztosítási rendszer kiépítése, melyet 2001 év végén sikerült megszereznünk. Társaságunk a Skoda és más típusú autók tulajdonosainak jobb, pontosabb, megbízhatóbb kiszolgálásra törekszik. Ennek érdekében szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, és a lehető legkorszerűbb gépeket használjuk, ezzel biztosítva, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal.

Jászberény - Jász Autóház

Jászberény - Jász Autóház

2002. december végén nyitottuk meg a Porsche Hungária partnereként a Jászság szívében új Skoda márkakereskedésünket és szakszervízünket. A nyitást egyéves előkészítő munka előzte meg, amely során próbáltunk mindent úgy alakítani, hogy az Ön elvárásainak teljes mértékben megfeleljünk. Nálunk kellemes környezetben, felkészült csapat segítségével választhatja ki az Ön számára legelőnyösebb Skoda modell egyikét.

Kaposvár | Karg Mobil

Kaposvár | Karg Mobil

2003 - A Karg Autó Kft 2003-tól tagja az országos Weltauto hálózatnak. A Porsche Austria által 1993 óta sikeresen működtetett program a minőségi használtautó eladást tűzte ki céljául. A program keretén belül értékesített, un Weltauto használtautókra 1 év vagy 30.000 km futásteljesítményig terjedő teljes körű (Weltauto műszaki garanciában szereplő) garanciát vállalunk. Az így értékesített használtautók kiemelt műszaki biztonságot nyújtanak tulajdonosuknak. A szigorú kritériumok (6 évnél alacsonyabb életkor, 120.000 km-nél alacsonyabb futásteljesítmény, kiváló esztétikai állapot és a magyarországi első forgalomba helyezés) következtében a tulajdonos olyan előnyökhöz jut, melyeket kizárólag a fenti program nyújthat. A Porsche Bank által nyújtott kedvező finanszírozási feltételek mellett a Weltauto program részeként Ügyfeleinknek egy éves Mobilitásgarancia is rendelkezésükre áll. 2005 - Újabb 1.000 m&up2; alapterületű kétszintes csarnokkal és szolgáltatásokkal bővül a Karg Autó Kft . Ebben az épületben található Dunántúl legnagyobb és legmodernebb karosszérialakatos fényező műhelye.

Kecskemét | Maxx Autó

Kecskemét | Maxx Autó

MaxXimális kiszolgálás A kecskeméti MaxX Auto Škoda Márkakereskedés Bács-Kiskun megye legújabb és egyben legnagyobb hivatalos Skoda Márkakereskedése és Márkaszervize. A társaság alapítói a Škoda márkakereskedői hálózat több évtizedes tapasztalattal rendelkező prominens képviselői. Eddigi munkájukat olyan díjak fémjelzik, mint a többször is elnyert 'Az év Škoda márkakereskedője' elismerés. A két alapító szaktudását és hozzáértését ötvözve egy kiváló értékesítői és szerviz csapattal, stabil anyagi és szakmai háttérrel 2006. áprilisában megalakította kecskeméti képviseletét, a MaxX-Auto Trade Kft. Škoda Márkakereskedés és Márkaszervizt, ezzel garantálva egy újabb régió magasabb szintű kiszolgálását. A MaxX-Auto Trade Kft. elsődleges profilja a Škoda újautók forgalmazása, aminek magas színvonalát a képzett értékesítői csapat, valamint a beszállítóktól megkövetelt magas színvonal is garantálja. Amennyiben az autó vásárlásához finanszírozást választanak 6 bank legjobb ajánlatai közül választhatják ki a legmegfelelőbbet, és természetesen a teljes ügyintézést a MaxX Auto végzi. Biztosítási ügyintézéssel kapcsolatban szintén teljes körű ügyintézést biztosítunk Ügyfeleink részére.

Hirdetés
Kisvárda | Babják

Kisvárda | Babják

Az alapítás időpontja 1993. március. A fent nevezett alapító 1976 óta főállásban autószerelő kisiparos, és a munkáját kezdettől fogva munkatársakkal végezte. A szakmai fejlődés a mai napig folyamatos. 6 évig az állami személygépkocsi értékesítő MERKUR vállalat szerviz partnerei voltunk. 1991-ben kaptunk javítással egybekötött vizsgáztatási engedélyt a budapesti Közlekedési Főfelügyelettől, amely jelenleg is érvényes. Az eddig felsorolt tevékenységeket Babják Tibor, mint kisiparos végezte korábban, de látva a fejlődés irányát, megalapította a Babják Autóház Kft.-t kisvárdai telephellyel, amelyen új zöld mezős" beruházás készült el, és 1998-ban lett kész, és érvényes telephelyengedéllyel rendelkezik. Még ebben az évben kötött velünk szerződést a PORSCHE HUNGARIA Kft., amelynek alapján Škoda típusú gépkocsik márkaképviselete lett a cég.

Pápa | Leier Autó

Pápa | Leier Autó

Gondoskodunk autójáról! Márkakereskedésünk az alábbi márkák hivatalos szakszervize: Volkswagen Skoda Természetesen szervizünkben minden gépkocsi tulajdonosának állunk szolgálatára, márkakereskedésünk más márkák szervizelési, karbantartási munkáit is vállalja.

Porsche Győr

Porsche Győr

Új Évezred- Új Autócentrum A Porsche Győr 1998 júliusában kezdte meg működését az Audi,a Volkswagen valamint a VW haszonjárművek hivatalos értékesítésével illetve szervizével, valamint használtautók forgalmazásával a Pápai úton. 2000 decemberében Skoda bemutatóteremmel és szakszervizzel bővült a Porsche Győr. 2001májusában átalakult a használtautó forgalmazás a Porsche Győr keretein belül.Új korszak nyílt az ötcsillagos garancia bevezetésével. Az új Audi hangár az Audi-design-nak megfelelő formában került felépítésre. Korszerű technikával kialakított bemutatótermünk 2002. júniusától a legnagyobb fokú igényességgel, a márkával összefüggő eleganciával várja kedves Ügyfeleit. Nézze meg új VW bemutatótermünket! Volkswagen márkakereskedések és szervizek mindenképpen úttörőnek tekinthetők, bemutatótermei olyan egyedi arculatot kaptak, amely messziről felismerhetővé teszi ezeket a létesítményeket. A cég túl az automobil üzleten, aktívan részt kíván venni az új építészeti megnyilvánulásokban is. teret adva a legmodernebb irányzatoknak.

Roland Autó | Ebes

Roland Autó | Ebes

1992-ben épült Ebesen Hajdú-Bihar megye egyik első márkakereskedése. Az akkor még más néven VW és Audi márkakereskedéssel foglalkozó cég 1997 végén vette fel tevékenységi körébe a Škoda gépkocsik forgalmazását és javítását. Szintén ettől az időszaktól működik a karosszériajavító üzem is, melyet 2000-ben a fényező üzem létesítése követett. A 2000-ben bejegyzett névváltozás óta Roland Autóházként működő cégünk életében a névváltozás nem jelentett törést, hiszen azonos tulajdonossal, munkatársakkal folytatjuk tovább addigi tevékenységeinket, egyre magasabb színvonalon. Eddigi munkánk és eredményeink elismerésként a Škoda magyarországi importőre, a Porsche Hungaria Kft. a Roland Autóház Kft.-nek ítélte 'A 2002. év legjobb Škoda márkakereskedése' címet.

Solvadtkert | Kévés Autó

Solvadtkert | Kévés Autó

1991: A gépjármű kereskedelem kezdete, ekkor még mint magánvállakozás 1994: A kereskedés Autócent Kft. néven folytatja működését. 1999: A jelenlegi ingatlan megvásárlása, bővítése és átalakítása a márka követelményeinek megfelelően. 2000: Skoda márkakereskedés megnyitása 2003: Megvalosult a Volkswagen haszonjármű értékesítésünk mely szerettettel várja az érdeklődöket a volkswagen teljes haszongépjármű parkjával. 2005: Megnyitottuk ÚJ VW személyautó szalonunkat és márkaszervízünket .

Sopron | Walter Autó

Sopron | Walter Autó

A kereskedést 1993-ban alapította Walter Dezső, első márkaként SEAT gépkocsik forgalmazására.1996-ban megszerezte a cég a jogot a VW gépkocsik értékesítésére, majd 1998-ban elkészült a VW szalon és szerviz. 2002-ben a Kft. ISO 9002 minősítést szerzett. Még ugyanebben az évben megnyitásra került a Skoda szalon. 2003-ban a régi SEAT szalon lebontásra került, és a kereskedés egy vadonatúj reprezentatív SEAT szalont adott át az ügyfeleknek. 2006-ban még egy márkával bővült a kereskedés, átadásra került az Audi szalon.

Szeged | IKESZ Autó

Szeged | IKESZ Autó

1998 Cégünk 1998 óta a TÜV-Bayern által tanúsított minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik. 2003 Az IKESZ Autó Kft. 2003 decemberében megvásárolta a Dorozsmai út 48. szám alatt álló ingatlant, ahol kialakításra került a jelenlegi jóval nagyobb telephely. A váltásra szükség volt, hiszen a régi telephelyen a vizsgabázis és szalon osztozott ugyanazon a területen, így kellő hely hiányában egy másik nagyobb alapterületű szalon kiválasztása vált esedékessé. Az új Škoda szalont ünnepélyes keretek között Június 12-13-án adták át a nagyközönségnek. 2004 2004-es évben az IKESZ Autó Kft. elnyerte a Škoda gyár által odaítélt kitüntető Best Dealer díj első, arany fokozatát. 2004-es év második felében az IKESZ Autó Kft. megkapta a jogot, KIA gépjárművek értékesítésére illetve márkaszervizének ellátására. A KIA márka képviseletét Szegeden a Kossuth L. sgt 112 sz. alatti telephelyen látjuk el. 2005 2005-ben az IKESZ Autó Kft. ismét díjazásban részesült, ezúttal a Best Dealer díj ezüst fokozatával lettünk gazdagabbak. 2005 augusztus 26-tól az auditálások lezárultával jogosultá vált az IKESZ Autó Kft.

Székesfehérvár | Skoda

Székesfehérvár | Skoda

2003 Új kihívásra adtunk választ: belefogtunk szervizünk átépítésébe és korszerűsítésébe, amelynek eredményeképpen szervizkapacitásunkat megháromszoroztuk és ütőképes szakembergárdával töltöttük fel. Egyúttal megszereztük az ISO-9001 minőségi tanúsítványt is. Jól döntöttünk, mikor a magyar rally bajnokságon Octavia WRC Evo III fejlesztésű versenyautóval visszatérő Turi Tamás-Kerék István párost támogattuk, akik a bajnoki cím megszerzésével honorálták ezt meg. 2004 Rendkívül sikeres évet zártunk tavaly, mikor élen jártunk az Új SkodaOctavia magyarországi bevezetésében: az első hazai tulajdonos a VIP bemutató keretében vette át autóját. Az év során értékesített újautók száma hajszálnyira megközelítette az 500 darabos álomhatárt. 2005- A 2005-ös év ismét a siker éve volt a WolfAuto-nál. A Skoda márka kitűnő eredményeihez cégünk is nagymértékben hozzájárult, hiszen történetünk rekordeladását regisztrálhattuk: több mint 500 db új autó és 400 használt autó talált gazdára autószalonunkban. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sokan választottak bennünket életük egyik fontos döntésénél. Legalább ilyen büszkeségre adnak okot szerviz eredményeink is. Hat beállásos műhelyünk folyamatos nagyfokú kihasználtsága azt mutatja, hogy sikerült ügyfeleink bizalmát megtartanunk az autóvásárlást követően is.

Tuti menü