Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda Márkakereskedők Vidék képes leírás: Szekszárd - Zalaegerszeg [2. oldal]
részletek »

Skoda Márkakereskedők Vidék: Szekszárd - Zalaegerszeg [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Skoda Márkakereskedők Vidék
Keresés
Találatok száma - 24 db
Szekszárd | Alisca Autó

Szekszárd | Alisca Autó

Cégünk 1999-ben lépett elő Śkoda Márkakereskedés és Szervizzé. Ekkor telephelyet váltottunk és karosszériás, fényező műhelyekkel bővítettünk. 18 alkalmazottunkkal professzionális szolgáltatást végzünk. Cégünk -mint márkakereskedés- az ALISCA AUTÓCENTRUM KFT. nevet vette fel. 2004-ben Új kihívásra adtunk választ: belefogtunk szervizünk átépítésébe és korszerűsítésébe, amelynek eredményeképpen szervizkapacitásunkat megháromszoroztuk és ütőképes szakembergárdával töltöttük fel. Egyúttal megszereztük az ISO-9001 minőségi tanúsítványt is. 2006-ban az egységes Škoda megjelenésnek megfelelően átadtuk új bemutatótermünket, és egyúttal SEAT márkakereskedéssel és Szervizzel bővítettük tevékenységünket.

Szentes | Vass Autó

Szentes | Vass Autó

1993-ban újabb jelentős fejlődés jegyezhető , mivel innen számítható a Porsche Hungáriával a kapcsolat azaz Skoda márkaszerviz lettünk. 1994-ben megépül a szalon majd rá egy évre a öt kocsiállásból álló új műhely komplexum. Innentől kezdve folyamatosnak tekinthető fejlődésünk mind létszámilag mind technikailag. Jelenleg öt fő szerelő kettő karosszéria lakatos valamint ugyancsak két személy , mint autóvillamossági szerelő funkcionál. Az igénybe vehető szolgáltatások sora így ma már igen bő: kis és nagy javítások , karosszéria munkák , fülkés fényezés , autómosó, gumiszerelés ,számítógépes futómű állítás , minden típusú autó műszaki vizsgáztatása illetve környezetvédelmi mérése , villamossági munkák. Az autóértékesítési részt tekintve beszélhetünk új és használt autó adás-vételről egyaránt. Ez az ágazat is fokozatosan nőtte ki magát a kezdeti két főből (a tulajdonos és felesége) a jelenkori állapotra.

Szombathely | Végh Autóház

Szombathely | Végh Autóház

Új szalon és szervíz Az 1999 évben megvalósult új beruházás eredményeként az egységes Skoda arculatba öltöztetett 420 m2 alapterületű bemutatótermünk méltó környezetet teremtett gépjárműveink színvonalas kiállítására. Az 1200 m2 nagyságú területen elhelyezkedő teljeskörű szakszervizünk autószerelői-, gépjárművillamossági-, karosszérialakatos és fényező-, kézi mosó-, valamint környezetvédelmi- és műszaki vizsgáztatói részlegeiben dolgozó munkatársaink folyamatos szakmai képzések során elsajátított tudásukkal járulnak hozzá munkánk megbízhatóságához. Elismerés Márkakereskedésünk 2002-ben elnyerte a Skoda gyár "Az év márkakereskedője" címét. VW személyautó és VW haszongépjármű szervíz 2005. májusától a Volkswagen személy- és haszongépjármű márkaszervíz jogának auditálásával szakszervizünk a Skoda autókon túl a Volkswagen gépjárművek garanciális és garancián túli javításait is vállalja.

Törökbálint | Wolf Autó

Törökbálint | Wolf Autó

A mára Planet Csoporttá fejlődött vállalatcsoport 2004-ben Törökbálinton zöldmezős beruházásként, mint Planet Autó M1 nyitotta meg kapuit. Elsőként egy SEAT, majd fél évvel később egy Ford márkakereskedéssel, és szervizzel lépett be a gépjármű kereskedelmi szegmensbe. A két autószalon 2005-ös évben nyújtott teljesítménye alapot szolgáltatott a tulajdonosoknak arra, hogy továbbgondolják a Planet jövőjét, így 2006 nyarán megnyílt a Planet Autó M1 Skoda kereskedése, mely először a székesfehérvári WolfAuto márkakereskedés, később az Ürömi AutoTREND márkakereskedés outlet kereskedéseként működött, mára azonban ismét egymást erősítve a székesfehérvári Skoda WolfAuto márkakereskedés fődílersége alatt üzemel. A Planet cégcsoport azonban nem csak az autóértékesítés és márkaszervizek terén tört előre a piacon, hanem tevékenységét differenciálva, létrehozta azon cégeit, amelyekkel a legrugalmasabbá, és leginkább teljeskörűvé teheti szolgáltatásait.

Vác | Dunakanyar Autócentrum

Vác | Dunakanyar Autócentrum

Cégünk 1973-ban alakult a III. Autójavító és Szolgáltató vállalat néven, majd AFIT nevet vette fel és 100 fővel, két műszakban szolgálta az ügyfeleket. 1992-ben a tulajdonosi változásokat követően megnyílt a Skoda márkakereskedés. 1993-ban megnyilt a SEAT márkaképviselet, mely több alkalommal nyerte el a SEAT gyár elsimerését, a Golden Dealer díjat. 2001-ben a Dunakanyar Autócentrum Kft. megkapta az ISO TÜV 9001-es minősítést. Használtautó kínálatunkból a Weltauto hálózat tagjaként garanciális értékesítéssel választhat, melyek között a megtalálhatóak a műszaki, finanszírozási, biztosítási garanciák.

Veszprém | Autó Piedl

Veszprém | Autó Piedl

Az Auto Piedl Kft. valamivel több, mint kilenc éve foglalkozik Škoda típusú járművek értékesítésével. A megye első Škoda szalonját és szervizét nyitottuk a Balatonalmádiban. Az értékesítésünk évről évre dinamikusan emelkedett, olyannyira, hogy kinőttük az almádi kereskedést. Jövőnk és a továbbfejlődésünk érdekében váltani kellett, s cégünk tulajdonosai egy veszprémi zöldmezős beruházás mellett döntöttek. 2004 áprilisában költöztünk Veszprémbe, az ország egyik legnagyobb autószalonjába, amely a külső körgyűrű - almádi út kereszteződésében található. Itt közel ötszáz négyzetméteren mutatjuk be a Škoda teljes típuspalettáját. A megyeszékhely korábban fehér folt volt a Škoda előtt. Érkezésünket meghálálta a nagyközönség, az első napoktól kezdve beindult a pezsgés, mind az értékesítés, mind a szerviz terén.

Zalaegerszeg | Autófatér

Zalaegerszeg | Autófatér

Az Autó Fatér Kft 1993-ban alakult. 1994-től látja el a Skoda személygépjárművek Zala megyei képviseletét. 2000 tavaszán egy új, korszerű, minden igényt kielégítő szalonba költözött, ahol jelenleg is megtalálható. Az Autó Fatér Kft minden dolgozója szeretettel várja Önt és kedves családját.

Tuti menü