Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda Szervíz képes leírás - Skoda.tlap.hu
részletek »

Skoda Szervíz - Skoda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: skoda.tlap.hu » Skoda Szervíz
Keresés
Találatok száma - 10 db
Autodivus

Autodivus

Karosszéria javítás Korszerű, jól felszerelt 300m2-es, 8 állásos, modern autórobot húzató paddal, a legújabb fejlesztésű digitális ponthegesztő készülékekkel és egyéb berendezésekkel, szerszámokkal rendelkező karosszéria lakatos műhelyünk műszaki paraméterei lehetővé teszik a magas szakmai színvonalon képzett, tapasztalattal rendelkező munkatársainknak a kiváló minőségű gyáritechnológia szerinti munkavégzést. Vállaljuk rövid határidőn belül törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljes körű karosszéria javítását, lakatolását, fényezését. Ügyfeleink igényei szerint lehetőség van gyári, után gyártott és bontott karosszéria elemek beépítésére. Műanyag karosszéria elemeket speciális technológiával javítjuk. Szélvédők, oldalüvegek cseréjét akár azonnal elvégezzük. Egyedi igények szerint veterán autók korrodált részeinek szakszerű javítását is vállaljuk. Vállaljuk minden tipusú gépkocsik szervizelését, karbantartását, vizsgáztatását, klíma javítását, igény szerint riasztó, váltózár és egyéb vagyonvédelmi berendezések beszerelését.

Autószerviz

Autószerviz

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete.

Carimpex

Carimpex

Üdvözöljük a Carimpex '95 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. honlapján. Cégünk vállalja Volkswagen, Seat, Audi, Skoda, Opel gépjárművek és Mercedes haszongépjárművek: Kedvezményes állapotfelmérését (fék, futómű, lengéscsillapító) Motordiagnosztikáját Ingyenes olajcserét, amennyiben az olajat nálunk vásárolja Teljes körű szervízelését és Alkatrészellátását. További információval e-mailben állunk rendelkezésére.

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express

Ipó Trans-Express nemzetközi fuvarozás, autómentés és autószállítás ? Autó- teherautó- buszmentés és szállítás 3,85 tonnáig, 2 személlyel ? Autószállítás 6 tonnáig, 2 db autó egyszerre ? Motorkerékpár és sportautószállítás 3,85 tonnáig ? Segélyszolgálat, tehergépkocsi segélyszolgálat

Opel Márkaszerviz

Opel Márkaszerviz

Opel Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz, Budapest vezető Opel kereskedése, Opel szerviz, opel autószalon, és opel használt autó. Minőségi garanciális Opel autók. A Schiller név az évek alatt egybeforrt az Opel márkával. Még ma is 10 emberből 9 fújja - kortól és nemtől függetlenül - a régi szlogent: 'Schiller Opel a szerviz szuper!'.

Pátkai Autószervíz

Pátkai Autószervíz

10 érv, amiért a márkafüggetlen Pátkai Szervízt érdemes választania Autószervíz 1. Ingyenes árajánlat 2. Széles skálájú alkatrész választék versenyképes áron - az alkatrészek árából 25-45 % kedvezmény 3. Pontos árajánlatot készítünk - csak az Ön által jóváhagyott munkákat végezzük el 4. Fizetéskor nincs meglepetés (egyéb költség felmerülésekor minden esetben javítás előtt telefonon egyeztetés történik) 5. Árgarancia - visszafizetjük az árkülönbséget, ha máshol olcsóbbat talál a Pátkai szerviz központjától 10 km-re, a vásárlást követő 10 napon belül - azonos termék esetén, azonos eladási feltételekkel (kivéve gumik eladása valamint Internet-es vásárlás), a Pátkai szerviz pénztárbizonylata és az olcsóbb termék árát bizonyító hivatalos árajánlat bemutatása után 6. Részletes számlát adunk - nálunk csak a ténylegesen elvégzett munkát és a beépített alkatrészt kell kifizetni - a kiszerelt alkatrészeket kérésére becsomagolva átadjuk Önnek 7. A gyári technológia előírásai szerint végezzük szerviz tevékenységünket 8. A legkorszerűbb műszereket és célszerszámokat használjuk a gyors, pontos és hatékony munka érdekében 9. Munkatársaink folyamatos és kötelező továbbképzésével biztosítjuk, hogy minden megrendelőnk a legmagasabb szintű minőségi szolgáltatást kapja 10. Minden ügyfelünknek kellemes és barátságos környezetet biztosítunk

Skoda Service

Skoda Service

Cégünk a Skoda típusok független szervize. A Skoda modelljeinek hibakeresésében Magyarországon élen járunk! Professzionális számítógépes diagnosztikai rendszereinkkel, szaktudásunkkal, több éves tapasztalatunkkal minden problémát gyorsan és precízen orvosolunk, legyen az elektronikával, vagy mechanikával kapcsolatos. Tapasztalataink alapján Ügyfeleink többsége márkaszervizek, és szerelők küzdelmes, de eredményre nem vezető próbálkozásai után - végső esetben - jut el hozzánk. Ilyenkorra rendszerint több tízezer forintot költöttek az autójukra - hasztalanul. Bízunk benne, hogy Ön is a szakértelmet, és a hozzáértést választja elsőre, így Önt is Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Skoda Szervíz

Skoda Szervíz

// Szerviz - szolgáltatások // 1984 - 2007 között minden típus - autójavítás - karosszériajavítás-fényezés - biztosítási kárügyintézés valamennyi biztosítónál - vizsgáztatás teljes szerviz!!! - gumiszerelés-centrírozás, használt és ÚJ - fékhatás mérés - alváz és üregvédelem DINITROL TKD technológiával - gk. szállítás - szélvédő csere - fiatal gépkocsik vétele bontásra - hibakód olvasás - HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - a javítás idejére esetenként csereautót biztosítunk (4000Ft/nap) Miért előnyös ? Szinte mindent egy helyen meg tudunk csinálni. Ön elhozza gépkocsiját, de ha szükséges, el is szállítjuk. Megállapítjuk a hibát, amit a saját raktárkészletünkből azonnal vagy rövid határidővel meg tudunk javítani. Igény esetén CSERE AUTÓ-t biztosítunk! Az Ön pénztárcáját kímélve, nem csak új alkatrészeket, hanem minőség ellenőrzött használt alkatrészeket is beépítünk. A használt alkatrészekre 14 napos beszerelési garanciát vállalunk. Telefon: 0630 552.37.25 Nyitva tartás: H-P: 8.00-17.00 Ebédidő: 12.30-13.00

Üzemképtelen autó forgalomból kivonása

Üzemképtelen autó forgalomból kivonása

Használtautó felvásárlás országosan, profi és gyors ügyintézéssel, korrekt árakkal és megbízható szakemberekkel. Régi gépkocsija már használhatatlan, csak a helyet foglalja és a családi kasszát meríti? Nálunk a roncsautó felvásárlás is egyszerű és jól fizető. Önnek nem kell sem hirdetésekkel, sem potenciális vevőkkel, sem alkudozással bajlódnia az autófelvásárlás során, kollégáink minden terhet levesznek a válláról. Ha készpénzes autófelvásárlás és forgalomból kivonás, akkor autokvetele.hu - keressen minket még ma!

Hirdetés
Vörös Autóház

Vörös Autóház

Kedves Látogató! Örömmel köszöntjük Önt abból az alkalomból, hogy érdeklődésével felkereste honlapunkat. Az oldalakon megtalálható információk közreadásával szeretnénk megismertetni Önt a Vörös Autóház márkakereskedésével és szolgáltatásaival egyaránt. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a színvonalas kiszolgálással, a megbízhatósággal és a választás szabadságával kiérdemeljük a meglévő és leendő ügyfeleink bizalmát. Örömmel vesszük kérdéseiket és észrevételeiket, valamint javaslataikat egyaránt. Honlapunk látogatóinak hasznos információszerzést kívánok. Bízom benne, hogy minél többen lesznek partnereink a mindennapi tevékenységünk során.

Tuti menü